Gedoneerd EUR 1.890,00 | 33 donaties

Informatie

Wat is de Digitale Kerstwens?

De Digitale Kerstwens is een initiatief van Korps Emmen, waarbij geld wordt ingezameld om een onvergetelijk diner te organiseren voor de mensen die het zo hard nodig hebben. De Digitale Kerstwens is volledig door ons eigen korps gerealiseerd, waardoor er naast de transactiekosten van EUR 0,45 per transactie, geen verdere kosten worden gemaakt en uw donatie volledig ten goede komt aan de Digitale Kerstwens. De genoemde 'vaste bedragen' voor de donatie zijn indicatief. De prijs per onderdeel is afhankelijk van de totale omvang van de donaties en de onderhandelingen met de betrokken partijen. Vanzelfsprekend zoeken wij de beste prijs/kwaliteit verhouding zodat wij zo veel mogelijk mensen kunnen helpen.

Hoe werkt het?

In het donatieblok kunt u een vast bedrag doneren of zelf een bedrag opgeven. U heeft daarnaast de optie om al dan niet een bijdrage te doen voor de transactiekosten. Daarnaast vragen wij uw naam en emailadres. Uw emailadres wordt alleen voor onze eigen administratie gebruikt en niet doorgezet aan derden en deze wordt niet getoond op de website. Wilt u niet dat uw naam bij de donatie wordt getoond op de website, selecteer dan de optie "Verberg mijn naam bij de donatie". Ook heeft u de mogelijkheid een boodschap bij uw donatie te plaatsen, maar dat is uiteraard niet verplicht. Nadat u op de knop "Doneren" klikt, wordt de betaling verder afgehandeld door Mollie Payments, een gerenommeerd bedrijf dat veel online betalingsverkeer regelt. Hiermee bent u er zeker van dat uw betaling op een veilige en correcte wijze wordt verwerkt. Uw ontvangt een bevestiging van de donatie op het door u opgegeven emailadres. De vaste bedragen zijn symbolisch en het totaal van de donaties bepaalt welke activtieiten en hulp wij kunnen bieden voor de mensen die in armoede leven.

Iets fout gegaan met de betaling?

Wanneer de betaling niet goed is gegaan of u twijfelt of deze juist is verwerkt, neem dan gerust contact met ons op via deze link. Vermeldt hierbij uw emailadres en indien bekend het donatienummer zodat wij uw vraag direct kunnen koppelen aan de donatie.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u ons een bericht sturen via deze link.